Μοτερ & Αυτοματισμοι


Photo Τεντες

Somfy

- Μοτέρ, χειριστήρια και αυτοματισμοί τεντών για ασφάλεια, προστασία και εξοικονόμηση ενέργειας, γερμανικής τεχνολογίας

Νέος Ασύρματος Αισθητήρας Αέρα – Eolis 3d
Η Γαλλική εταιρεία Somfy, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μηχανισμών και αυτοματισμών στον τομέα της εξωτερικής και εσωτερικής σκίασης, στον τομέα του οικιακού και βιομηχανικού ρολού καθώς και στην αγορά της γκαραζόπορτας διατηρεί την πρώτη θέση και παρουσίαζει συνεχώς νέα προϊόντα προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση στον τελικό χρήστη και εύκολη τοποθέτηση για τον επαγγελματία. Η Somfy κατασκεύασε ένα νεό αισθητήρα αέρα, συμβατό με όλα τα ασύρματα μοτέρ της Somfy, τον Eolis 3d με νέο πρωτοποριακό σχειδασμό, με ακόμη πιο εύκολη τοποθέτηση και με ανθεκτικότητα χρήσης. Ο Eolis 3d είναι ιδανικός για τέντες με βραχίονα και τέντα κασσετίνα. Με τη χρήση απλών μπαταριών η λειτουργία του καθίσταται εφικτή, χωρίς την ανάγκη καλωδίωσης. Η πρωτοποριακή τεχνολογία του αισθητήρα έγγυται στο νέο ηλεκτρονικό σύστημα ανίχνευσης κίνησης της τέντας και όχι στην ταχύτητα του ανέμου. Ο Eolis 3d, με δυνατότητα προγραμματισμού σε 9 επίπεδα ευαισθησίας κίνησης ανιχνεύει την τρισδιάστατης κίνηση της τέντας δηλαδή την κάθετη, την οριζόντια και την πλάγια κίνηση, με αποτελέσμα να αντιδρά άμεσα στο κούνημά της απο τον αέρα και να ανεβαίνει αυτόματα. Έτσι, τοποθετώντας τον αισθητήρα στο αντίβαρο αλουμινίου της τέντας γίνεται αμέσως αντιληπτή η κίνηση και ενεργοποιείται το ανέβασμα. Ο Eolis 3d είναι πολύ εύκολος στην τοποθέτηση, καθώς δεν απαιτείται καμία καλωδίωση, οι μπαταρίες έχουν διάρκεια ζωής 3 χρόνια και υπάρχει δυνατότητα αυτόματου προγραμματισμού. Επιπρόσθετα μπορεί πολύ εύκολα να συνδυαστεί και με το νέο ασύρματο αυτόνομο αισθητήρα ήλιου παρέχοντας έτσι μια ολοκληρωμένη λύση στον τελικό χρήστη χρησιμοποιώντας τα ασύρματα χειριστήρια Telis Patio RTS για την κίνηση της τέτνας από απόσταση.
Νέα σειρά τηλεχειριστηρίων από τη Somfy.
Η εταιρεία αυτοματισμών και μηχανισμών ηλεκτροκίνησης Somfy Ελλάς Α.Ε., διαθέτει μια νέα σειρά ασύρματων χειριστηρίων, η οποία επιτρέπει σε κάθε χρήστη να επιλέξει τον τρόπο με τον οποίο θέλει να ελέγχει την κίνηση των οικιακών ρολών. Η νέα σειρά Telis, είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να προσφέρει μέγιστη άνεση στους χρήστες του και καθίσταται ως η ιδανική λύση για τον αυτόματο έλεγχο των ρολών. Ο νέος σχεδιασμός των ασύρματων χειριστηρίων έχει σκοπό να διεύρυνση τη σειρά των τηλεχειριστηρίων ώστε να ανταποκρίνονται στη διακόσμηση του κάθε σπιτιού προσφέροντας παράλληλα ποιότητα κατασκευής, τεχνολογική αξία και ευκολία χρήσης. Όλη η νέα σειρά τηλεχειριστηρίων της Somfy είναι κατασκευασμένη από ελαστικό περίβλημα με ευχάριστη αφή ώστε να αντέχουν στους κραδασμούς. Χρησιμοποιώντας τη ασύρματα χειριστήρια της Somfy, έχετε τη δυνατότητα να ανοίξετε και να κλείσετε τα ρολά σας από απόσταση με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού. Η άνεση όπου προσφέρει η νέα σειρά των τηλεχειριστηρίων βασίζεται και σε ένα ακόμα καινοτόμο χαρακτηριστικό, στην ενδιάμεση θέση. Μπορείτε να καταχωρήσετε στη μνήμη του μοτέρ τη θέση που εσείς επιθυμείτε για να καταβαίνουν ή να ανεβαίνουν αυτόματα τα ρολά σας μόνο με το πάτημα από το κουμπί “my” του τηλεχειριστηρίου. Τέλος η νέα σειρά Inteo προσφέρει μια σειρά από πολλαπλές λειτουργίες, όπως ξεχωριστό και ομαδικό έλεγχο των ρολών ώστε να ανοίγουν και να κλείνουν συγχρόνως.
Telis Composio RTS «Μια καινοτομία της Somfy»
Για τον έλεγχο όλων των ανοιγμάτων του σπιτιού.
• Με το νέο τηλεχειριστήριο Telis Composio μπορείτε να ελέγξετε όλα τα ρολά, τις τέντες και τις περσίδες του σπιτιού σας δημιουργώντας ομάδες ελέγχου, ανά όροφο, ανά δωμάτιο, ανά ομάδα ανοιγμάτων. Μπορείτε να ονομάσετε την κάθε ομάδα, ώστε να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα ποια ομάδα ανοιγμάτων θέλετε να κινήσετε στην οθόνη LCD του τηλεχειριστηρίου.
• Μπορείτε να κινήσετε έως και 20 μοτέρ ξεχωριστά ή 20 ομάδες από μοτέρ.
• Εντολή 3 κινήσεων: πάνω, κάτω, στοπ αλλά και επιλογή προεπιλεγμένης «ιδανικής» θέσης «my» για κάθε μια εφαρμογή ξεχωριστά ή ακόμα και για κάθε ομάδα ελέγχου.
• Δυνατότητα ελέγχου του αυτοματισμού ήλιου για κάθε ένα μοτέρ ή ομάδας από μοτέρ.

Elero

- Ηλεκτρικά μοτέρ και αυτοματισμιοί για τέντες, γερμανικής τεχνολογίας

Χωνευτά Μοτέρ
Χρησιμοποιούνται υλικά κατασκευής υψηλών προδιαγραφών. Η σύγχρονη και εντελώς αυτόματη σειρά παραγωγής των μοτερ, εγγυάται αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα. Κατασκευάζουμε μοτερ για όλες της διαστάσεις και τύπους τεντών. Η λειτουργία των μοτερ είναι εντελώς αθόρυβη, δεν απορυθμίζονται και δεν χρειάζονται service.
Τα μοτερ και οι αυτοματισμοί της elero διακρίνονται για την ποιότητα και το πρωτοποριακό τους design.
Αξιόπιστη Τεχνική
Εξωτερικός κινητήρας BOX 5. Κινητήρας για όλες τις διαστάσεις και τύπους τεντών. Ευκολία στην εγκατάσταση, δυνατός και συμπαγής.